XXXVIII SETMANA CULTURAL, ESPORTIVA I DE LA JOVENTUT

XXXVIII SETMANA CULTURAL, ESPORTIVA I DE LA JOVENTUT
L’última setmana de juliol celebrem la 38ª Setmana Cultural, Esportiva i de la Joventut a Borriol

Del 21 al 30 de juliol: teatre, concerts, jocs, tornejos, activitats infantils, literatura, cine, tradicions, patrimoni històric, visites guiades i activitats d’oci per a totes les edats componen la programació d’enguany.

Divendres que ve, 21 de juliol, Borriol dona inici a la XXXVIII Setmana Cultural, Esportiva i de la Joventut que s’organitza des de les regidories de Cultura, Esports, Joventut, Patrimoni i Turisme en col·laboració amb la Conselleria de Cultura, la Diputació de Castelló i diverses entitats locals i col·laboradors.

Entre els actes, gratuïts íntegrament, destaca en l’àmbit esportiu el I Torneig d’Hòquei Vila de Borriol, el Torneig de Futbol Sala —que enguany inclou la categoria femenina—, el Concurs de Tir i arrossegament, i la Vesprada de multiesport amb escalada, ràpel i patinatge; i en el lúdic, el Torneig de Jocs de taula, el Gran Trivial de Borriol i el Borriol Party.

També hi haurà espectacles teatrals: es representarà La balada dels innocents, de Pedro Mario Herrero, a càrrec d’El Taronger el divendres 21 i el divendres 28 Xavi Castillo actuarà en el seu espectacle 30 anys fent el moniato de Pot de Plom. La radiofònica Susanna Lliberós presentarà el seu últim llibre de poesia El crit, al costat de Reis Lliberós i Sonia Tabares a la viola el dijous 27. I es podrà gaudir de les vetlades musicals de Stereotone Sound i Countryside Rockers HiFi el primer divendres en la I edició de Remolins Sona a Reggae, del concert de Rumba 13 el dimarts 25, el concert infantil de Dani Miquel el divendres 28, i un tardeo rumber amb el grup Jarana el dissabte 29.

Dues visites guiades conviden a conéixer el patrimoni històric i el potencial turístic del municipi: la primera, a les pintures rupestres de La Joquera de la mà dels guies del Museu de la Valltorta, i la segona, a l’Església de Sant Bartomeu a càrrec de l’arqueòloga Neus Arquer, que finalitzarà amb un toc de campanes a càrrec de Campaners de Castelló.

Completen la programació una sessió especial del curs de cultura gastronòmica Cuinant el nostre entorn que encapçala Nicolás Barrera (Pou de Beca) adscrit a Castelló Ruta de sabor i activitats familiars, infantils i juvenils com jocs d’aigua, taller artístic i Làser combat o com el Taller d’estimulació musical per a bebés de 0-3 anys amb Elena Lapuerta.

Culminarà la setmana amb una Festa remember i la discomóvil The End el dissabte 29 i cinema d’estiu el diumenge 30 amb la pel·lícula Luca (2021).

🕒 Podeu consultar ací tota la programació

:

PROGRAMACIÓ_Setmana-Cultural_2023_WEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baixa’t la programació en pdf.

PROGRAMACIÓ_Setmana-Cultural_2023_WEB-2