INSTAL·LACIÓ D’UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA

INSTAL·LACIÓ D'UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA

L’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET) han instal·lat una estació meteorològica professional en les dependències de la plaça de La Font. L’estació mesura tot tipus de paràmetres meteorològics; temperatura ambient i de sensació, humitat relativa, direcció i velocitat del vent, precipitació, pressió atmosfèrica i índex de radiació solar. També s’ha posat en marxa una càmera web enfocada cap al casc antic, el Castell i el Calvari i es podrà seguir en directe pel portal de l’estació meteorològica.

La instal·lació de l’estació es va portar a terme per tècnics d’AVAMET. Totes les dades es poden consultar a la MeteoXarxaOnline d’AVAMET o al portal web de l’Ajuntament, on es poden seleccionar les dades actuals o històriques. Les dades s’actualitzen cada 5 minuts.

Clica ací per anar directament a les dades meteorològiques!!