FESTES DE SANT VICENT 2023

FESTES DE SANT VICENT 2023

Divendres 14 d’abril començaran les Festes en honor a Sant Vicent. Seran 4 dies intensos carregats d’actes molts variats per a tots els gustos perquè els puguem gaudir amb les nostres amistats i familiars.

Des de la regidoria de Festes agraïm el treball realitzat per la Comissió i vos convidem que les gaudiu amb alegria i germanor.

Consulta la programació preparada per als dies 14, 15, 16 i 17 d’abril.

DIVENDRES, 14 d’abril

17:30h Làser combat per a joves a l’esplanada de Poble Nou.

20:15h Inauguració de l’exposició de pintura taurina “De la Dehesa a la Puerta Grande” de César Agut Gregori, a la seu de l’A.C. Círculo Taurino Borriol.

22:00h Nit de Cant Valencià pels carrers de la localitat a càrrec dels cantadors: Toni Guzman, Xavier de Bétera, Marta Paradís i María Amparo Hurtado, el versador Paco de Faura amb els músics de vent de Bétera i corda de Paterna i la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriol.

00:00h Exhibició de dues vaques de la ramaderia Miguel Parejo de Cabanes, pels carrers del Rajolar, Fondo, l’Hospital i la Balma. A continuació, embolada d’un bou de la ramaderia Miguel Parejo de Cabanes.

DISSABTE, 15 d’abril

11:45 h Concert de la Unió Musical Lira Borriolenca a la plaça de l’Hereu.

13:00 h Recollida i exposició de coques fullades per al concurs. A continuació, concert en directe amb la millor música ambient a la plaça de la Torre, organitzat per l’Associació Gastronòmica Coca Fullà.

14:00 h Mascletà a la plaça de la Font, a càrrec de la Pirotècnia Martí de Borriana.

14:30 h Lliurament del guardó “Coca Fullà d’Honor 2023” a la plaça de la Torre.

17:30 h Exhibició de vaques de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes pels carrers del Rajolar, Fondo, l’Hospital i la Balma.

19:00h Prova del bou feréstec de nom “Dispuesto” marcat amb el núm. 33 i guarisme 9, de la ramaderia El Cotillo, adquirit a la ramaderia de Sergio Centelles.

20:00h Lliurament de premis del concurs de coques fullades. Al mateix temps, es realitzarà la degustació de les coques entregades per al concurs organitzat per l’Associació Gastronòmica Coca Fullà per part de tots els assistents a la plaça de la Torre.

23:30h Embolada d’un bou de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes. A continuació, embolada del bou feréstec provat a la vesprada de la ramaderia El Cotillo.

DIUMENGE, 16 d’abril

XXIX CERTAMEN POPULAR DE PAELLES

11:00h Lliurament de taules, ferros i llenya, a la plaça de la Font.

12:00h Lliurament d’arròs, vi i gasoses a l’Ajuntament.

16:30h I Campionat Mundial de baixada amb paelló pel Raval, organitzat per Ecològic Llar.

17:00h Tardeo a càrrec del grup “Five” i, a continuació, discoteca mòbil a la plaça de la Font.

17:30h Al Trinquet Municipal partida de pilota valenciana entre professionals organitzada pel Club de Pilota Valenciana de Borriol.

DILLUNS, 17 d’abril

FESTIVITAT DE SANT VICENT

08:30h Despertada.

09:30h Eixida de la processó, en romeria, des de l’església de Sant Bartomeu, amb l’assistència d’autoritats. A l’arribada a l’ermita de Sant Vicent, celebració de la missa cantada.

13:00h Tornada de la processó en romeria a la vila, amb la disparada de la tradicional traca pel carrer de Sant Vicent i posterior mascletà a la plaça del Pou, a càrrec de la Pirotècnia Martí de Borriana.

18:30h Concurs de coloms organitzat pel Club de Columbicultura La Estrella.

19:00h Xerrada musicada “El romancer de tradició oral al nord valencià”, a càrrec d’Àlex Torres, al saló d’actes de l’Ajuntament.

Programació
Divendres
Dissabte
Diumenge
Dilluns