EN CLAU DE PARTICIPACIÓ: TALLERS EXPERIENCIALS AMB METODOLOGIES “EN ESPILL”

EN CLAU DE PARTICIPACIÓ: TALLERS EXPERIENCIALS AMB METODOLOGIES “EN ESPILL”

Tu que eres adolescent… Què t’agradaria que sabera la teua família sobre…Com són les relacions entre joves? Com és l’ús positiu del mòbil? Com donar consells enlloc de renyir? Quines dificultats tenim a l’hora d’estudiar? Què ens angoixa??

I mares i pares, famílies, estem preparades per a escoltar i compartir en un espai de complicitat aquelles qüestions que més ens preocupen sobre el desenvolupament personal dels nostres adolescents? Sabem què és el que els preocupa i quines coses consideren importants en la seua vida?

______________________

L’Ajuntament de Borriol en col·laboració amb les Associacions de Famílies (AFA) del  CEIP L’Hereu i la SES Borriol, presenta el cicle de tallers EN CLAU DE PARTICIPACIÓ i us convida a participar.

Tindrà lloc durant els mesos de febrer fins maig 2023. A l’ESPAI JOVE Espai Sociocultural Els Llavadors (C/ Ramón y Cajal, 3. Borriol).

La idea dels mateixos és la de compartir un espai d’aprenentatge amb una metodologia “en espill” que consisteix en realitzar sessions paral·leles d’un mateix tema amb les parts implicades, per conèixer millor els punts de vista i les sensibilitats de cada grup d’aprenentatge. 

D’aquesta manera, es treballarà amb les famílies interessades qüestions rellevants per a la vida dels nostres adolescents, al mateix temps que els xics i xiques hauran treballat el aquest tema amb l’acompanyament del nostre dinamitzador juvenil, Diego Iglesias. Els tallers per a les famílies estan dirigits per la psicòloga Aida Fernández, especialista en infància i adolescència. Els joves i adolescents volen resoldre i comentar les inquietuds i preguntes més freqüents sobre les temàtiques que els interessen amb una persona que els transmet confiança i seguretat, formada per a realitzar aquest acompanyament. Per una altra banda, les famílies gaudiran d’un espai per a posar en comú aquelles inquietuds o interessos sobre l’educació i oci dels adolescents basades en l’experiència dels joves.

Adjuntem a aquesta carta el díptic amb tota la informació. No obstant això, per a resoldre dubtes podeu adreçar-vos a borriol@xarxajove.info o al telèfon 637 326 571.