JA ET POTS INSCRIURE A LES XXV JORNADES CULTURALS DE LA PLANA DE L’ARC

JA ET POTS INSCRIURE A LES XXV JORNADES CULTURALS DE LA PLANA DE L’ARC

El nostre poble serà el punt d’intercanvi de sabers i experiències culturals i gastronòmiques

Borriol s’ha bolcat en la preparació de les XXV Jornades Culturals a la Plana de l’Arc que tindran lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre. L’Ajuntament, el veïnat i diverses associacions del municipi, en col·laboració amb altres entitats com l’Institut d’Estudis Catalans, han confeccionat una programació diversa que té com a fils conductors diversos temes de rellevància local com el treball de la pedra a Borriol, la gastronomia de la garrofa i les olives trencades, les energies renovables i la Via Augusta. Destaquen com a ponents convidats Arturo Zaragozá, membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València, Rosa Agost, professora titular de l’UJI, acadèmica de l’AVL i membre del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i Eugeni Llorens, Tècnic Superior d’Investigació a la Universitat Jaume I. A banda de les habituals lectures de comunicacions i taules redones, els assistents podran gaudir de degustacions gastronòmiques de productes locals, actuacions musicals i un recorregut guiat en autobús sobre la Via Augusta que els aproparà a localitats veïnes.

OBERT PERIODE D’INSCRIPCIÓ FINS AL 16 D’OCTUBRE: Les inscripcions, per 30 o 50 euros segons si s’inclou el dinar de cloenda, es poden realitzar mitjançant un formulari en línia allotjat a http://bit.ly/XXVJCPA i abonant l’import en el número de compte ES70 2100 7591 7401 0000 3866 abans del 16 d’octubre. Els menors de 25 anys gaudiran d’un descompte de 10 euros en qualsevol modalitat.

Artxiu:

 

Leave a reply