PARTICIPACIÓ D’ALUMNAT DE L’UJI EN EL JARDÍ ODS

PARTICIPACIÓ D'ALUMNAT DE L'UJI EN EL JARDÍ ODS

Avui l’alumnat de l’UJI participant en el projecte de Jardí dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) ens ha presentat les 4 propostes urbanístiques que des de l’Ajuntament sotmetrem a la participació ciutadana en breu. Podreu visitar l’exposició dels projectes al Poliesportiu Municipal junt amb la exposició itinerant sobre els ODS de Creu Roja.

L’activitat s’emmarca dins del projecte UJI_EnCultura 2022 “Participació Juvenil en la creació de la ruta dels ODS en Borriol” que s’està desenvolupant des de les regidories de Joventut, Medi Ambient i Turisme mitjançant la dinamitzadora cultural, l’encarregada de la Tourist Info i la tècnica de Joventut amb la col·laboració de l’UJI i Creu Roja Castelló.

En breu es publicaran els 4 projectes perquè la gent elegisca el més adequat. Es podran visitar tant l’exposició com els projectes al Poliesportiu i votar en xarxes socials.

Pròximament proporcionarem més informació.

Leave a reply