CURSOS DE CUINA DE PROXIMITAT

CURSOS DE CUINA DE PROXIMITAT

🥗Des de la regidoria de Turisme i en col·laboració amb el restaurant Pou de Beca (la Vall d’Alba) oferim uns cursos gratuïts de cuina de proximitat (km 0) per a potenciar els productes autòctons i posar en valor la cuina tradicional de les nostres terres.

📢La sessió inaugural informativa «Slow food: bo, net i just» tindrà lloc a la sala d’actes de l’ajuntament el dimarts 31 de maig a les 17 h.

📆 Les sessions del curs es realitzaran l’últim dimarts de cada mes (exceptuant agost) al Poliesportiu Municipal en horari de 17 a 20 h.

✏️El curs, previst inicialment per als comerços del poble, també admetrà la inscripció oberta a la ciutadania per rigorós ordre de sol·licitud i fins a completar aforament, a través del formulari https://bit.ly/cuinantborriol

 

Leave a reply