DONACIÓ DE LA RECAPTACIÓ DE LA CURSA DE LA DONA

DONACIÓ DE LA RECAPTACIÓ DE LA CURSA DE LA DONA

Esta setmana vam estar acompanyant al Club Muntanyer La Pedrera en la firma del conveni amb l’UJI per a la donació de la recaptació de la Cursa de la Dona organtizada per l’Ajuntament i que donarà suport a la recerca de la Càtedra d’Activitat Física i Oncologia.

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i el representant de la Junta del Club Muntanyer La Pedrera, Benjamín Castellano, en nom del seu president Iván Pallarés, van signar dijous 19 de maig de 2022 l’acord de donació de més de tres mil euros d’aquesta entitat a la recerca que desenvolupa la Càtedra d’Activitat Física i Oncologia «Fundació José Soriano Ramos» de la universitat pública de Castelló.

L’acte ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Borriol, Hèctor Ramos; el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra; el director de la Càtedra i degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Eladio Collado; l’investigador de la Càtedra i cap del Servei d’Esports de l’UJI, Carlos Hernando, i la regidora d’Urbanisme, Urbanitzacions, Esports i Festes de l’Ajuntament de Borriol, Priscila Pauner, organitzadora de la Cursa de la Dona 2022 en col·laboració amb Ana Safont, membre del projecte «Càncer de Mama i Activitat Física».

Eva Alcón ha agraït la col·laboració del Club Muntanyer La Pedrera i ha subratllat que «totes les aportacions i tots els esforços que fem en la lluita contra el càncer són importants, també en un projecte d’investigació com el de la Càtedra d’Activitat Física i Oncologia per a incrementar la qualitat de vida de les persones que estan en un tractament actiu contra el càncer».

La primera autoritat acadèmica ha assegurat que, a més de la donació econòmica, aquest tipus de col·laboració entre la Universitat i entitats locals «contribueix a la conscienciació social i, en aquest cas, ajuda a avançar amb més fermesa en la investigació vinculada a malalties oncològiques».

 

Leave a reply