FORMA’T EN PARTICIPACIÓ CIUTADANA I ASSOCIACIONISME

FORMA’T EN PARTICIPACIÓ CIUTADANA I ASSOCIACIONISME

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica organitza, mitjançant la Direcció General de Participació Ciutadana, un servei pilot per a la formació de les entitats ciutadanes i les entitats locals de la Comunitat Valenciana en la realització de projectes de participació ciutadana i foment de l’associacionisme.

Aquestos cursos contenen, per una banda, formació en els processos més importants de la vida d’una associació i, per altra, formació per al desenvolupament de projectes de participació ciutadana i foment de l’associacionisme.

Inscriu-te clicant ací.

Dirigit a entitats ciutadanes, en col·laboració amb les entitats locals, en matèria d’associacionisme i participació ciutadana.

Formacions d’una setmana. Totes les setmanes s’impartiran els dos cursos, i el període serà de maig a novembre excepte agost.

Dates

De maig a novembre de 2022 (clica ací per vore el calendari)

Pots obtindre tota la informació clicant ací.

Baixa’t la guia.

Leave a reply