CONCENTRACIÓ NO AUTORITZADA PER A DIUMENGE

CONCENTRACIÓ NO AUTORITZADA PER A DIUMENGE
Des de l’Ajuntament, ahir vam traslladar la intenció de la Plataforma NO a la MAT de Borriol, de fer una concentració demà diumenge a la plaça de la Font. Ens han fet saber de l’obligació del compliment estricte de la normativa vigent, i d’avisar que la concentració no té l’autorització pertinent, i que per tant, la responsabilitat és individual de cadascú dels presents.
Tenim clar, així ho va manifestar el ple per UNANIMITAT, que estem en contra de la MAT i que ficarem tots els mitjans disponibles per així manifestar-ho, i és per aquest motiu, que ens veiem obligats a fer aquest comunicat.
Tot i això, demà a les 12:00 h, ficarem per la megafonia municipal el soroll que provoca el cablejat de les línies de la MAT i que al llarg d’estes setmanes també li donarem difusió.
I tenim clar que #BorriolDiuNoALaMAT
Leave a reply