VISITA DE L’OTEA

VISITA DE L'OTEA

El pròxim dimecres 2 de febrer tindrem la visita de l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Comunitat Valenciana.

A partir de les 10.00 hores a l’Ajuntament, el personal de l’OTEA realitzarà un acte informatiu obert a tota la ciutadania en matèria d’estalvi de la factura de la llum, autoconsum amb energies renovables, ajudes i subvencions relacionades, i Comunitats Energètiques Locals (CEL). A més, al llarg del matí aquests professionals estaran a peu de carrer per a atendre i assessorar els veïns i les veïnes de la zona.

L’oficina és un servei públic creat per la Conselleria i es posa a disposició de municipis, associacions i col·lectius de tota la Comunitat Valenciana que vulguen rebre suport, informació i formació en matèria de transició energètica, a través del correu electrònic oteacv@gva.es.

Més informació en https://agroambient.gva.es/va/web/oteacv

Leave a reply