LES XXV JORNADES CULTURALS DE LA PLANA DE L’ARC SE CELEBRARAN A BORRIOL

LES XXV JORNADES CULTURALS DE LA PLANA DE L'ARC SE CELEBRARAN A BORRIOL

Les XXV Jornades Culturals de la Plana de l’Arc se celebraran a Borriol!!

Anit es va celebrar la primera reunió que va servir com a presa de contacte per a la que serà la 25a edició de les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc. A la reunió van assistir nombroses persones provinents del teixit associatiu del poble que van convindre com a eixos la Gastronomia Popular amb la Garrofa, la tècnica de la Pedra Seca, la Via Augusta, l’Esport i la Música. Tot i que no es va ficar una data concreta es preveu que seran a partir de la segona meitat del mes d’octubre.

Totes aquelles persones, associacions, entitats i empreses que vulguen col·laborar en la realització de les jornades poden enviar un correu electrònic amb l’assumpte «Participació en les XXV Jornades Culturals de la Plana de l’Arc» a alcaldia@borriol.es.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones que van acudir ahir a la reunió per tal d’organitzar les XXV Jornades Culturals de la Plana de l’Arc.

Leave a reply