BORRIOL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

BORRIOL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

🙅🏽‍♀️💜El 25-N es el Dia Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres, un grave problema social que afecta la vida en nuestro municipio. Desde las concejalías de Servicios Sociales y de Igualdad se informa de la situación a Borriol con este vídeo y se nos alenta a romper entre todas y todos, con la violencia de género.🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽🖐🏽

👉🏻Voz: Susanna Lliberós @susannalliberos

👉🏻Gráfica: Enric Redón @enric_redon_art

👉🏻Animación: David Ros @davidros_23

👉🏻Música: Sister Riskat Lawal, Pulse Burst

Amb motiu del 25N Dia per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, l’Ajuntament ha volgut traslladar a la ciutadania a través d’un breu vídeo informatiu, amb la veu en off de Susanna Lliberós, les dades reflectides en el protocol municipal contra la Violència de Gènere per tal de conscienciar respecte a la proximitat d’aquest greu problema que ens afecta com a societat i on s’encoratja a la població a no formar-ne part en cap de les seues formes. 

Actualment hi ha 16 dones registrades al protocol de Violència de Gènere municipal, 6 tenen ordre de protecció, 8 es troben en risc mitjà i 2 en risc alt. Com expressa la regidora de Serveis socials, Paloma Vicent: «només ens arriba la informació sobre aquests casos més extremats en què la dona sol·licita empara a l’administració pública, però la violència contra les dones és encara molt visible a tot arreu, al carrer, al treball, a casa, als mitjans de comunicació… i Borriol no és una excepció».

L’Ajuntament ha articulat un grup de coordinació d’accions contra la violència de gènere encapçalat per les regidories de Serveis Socials i la d’Igualtat en què participen i col·laboren, a més de l’equip de Serveis socials, altres departaments i regidories com l’àrea de Joventut, Dinamització Cultural, Educació i Policia amb la finalitat de dissenyar un programa d’accions preventives que contribuïsca a l’eliminació de la violència contra les dones, amb el suport del finançament del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Leave a reply