SERVEI D’ACOMPANYAMENT PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL 2021

SERVEI D'ACOMPANYAMENT PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL 2021

Igual que es va fer l’any passat, des de la regidoria de Serveis Socials encapçalada per Paloma Vicent, fiquem a disposició del veïnat el Servei d’Acompanyament gratuït per a persones amb diversitat funcional del 2 al 20 d’agost.

A partir d’avui dimarts i fins al divendres 30 de juliol podeu apuntar a les persones amb diversitat funcional empadronades a Borriol. Les places estan limitades a 6 persones i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

Heu de presentar la inscripció junt amb el SIP de la persona beneficiària del servei, DNI/NIF del pare, mare o tutor/a, declaració responsable i certificat de minusvàlua en l’Ajuntament.

Baixa’t la sol·licitud de participació i l’annex.

Leave a reply