TALLER D’OCUPACIÓ BORRIOL 2021

TALLER D'OCUPACIÓ BORRIOL 2021

L’Ajuntament de Borriol contractarà a 12 persones durant un any mitjançant el Taller d’Ocupació concedit per LABORA.

Esta setmana LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha notificat a l’Ajuntament la concessió del projecte «Taller d’Ocupació Borriol 2021». L’Ajuntament ha posat mesures per a la reinserció laboral dels aturats del municipi gràcies a la subvenció de 241.358,40 € de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball, d’esta manera es donarà treball durant un any a 12 persones: 10 alumnes, 1 director/a i 1 docent/a.

El projecte que ha sol·licitat l’Ajuntament amb la denominació del certificats de professionalitat serà d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals i activitats administratives en la relació amb el client.

Les places ofertades són:

1 Director/a, amb un contracte de duració determinada a temps complet (401).

1 Docent/a, amb un contracte de duració determinada a temps complet (401).

10 alumnes/treballadors

Totes les persones que estiguen interessades en participar en este projecte com a alumnes/treballadors hauran de dirigir-se al centre LABORA de Castelló del carrer de l’Historiador Viciana núm. 8. Hauran d’inscriure’s en les especialitats següents:

ADGG0408 – Operacions auxiliars de serveis administratius i generals.

ADGG0208 – Activitats administratives en la relació amb el client.

Pots obtindre tota la informació en el Portal de Transparència de l’Ajuntament. (https://borriol.sedelectronica.es/transparency/2a56b90e-81ee-4822-a5af-eade557079d8/)

Baixa’t la documentació.

Leave a reply