PAU FAULÍ HA SIGUT SELECCIONAT PER AL PROJECTE EMPODERA’T I VIATGEM

PAU FAULÍ HA SIGUT SELECCIONAT PER AL PROJECTE EMPODERA'T I VIATGEM

Avui li hem de donar l’enhorabona a Pau Faulí que ha sigut seleccionat pel projecte «Empodera’t i viatgem».

Recodem que es tracta d’un projecte de voluntariat amb tots els gastos coberts en el que a més rebrà formació. Pau passarà un any en la ciutat portuguesa de Porto i viurà una experència vital sense precedents, desenrotllant una activitat referent als seus gustos i preferències i per la que ha estat preparant-se en un taller d’empoderament durant estos mesos. Des d’ací volem agrair al SES Borriol que ens han prestat les seues instal·lacions per poder dur-lo a terme.

El projecte, impulsat per Paloma Vicent, regidora d’Educació, ha sigut possible gràcies al treball de Cristina Montañés, tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Borriol i les associacions ANEFAM i ILEWASI, que han desenvolupat el projecte junt amb els nostres joves amb molt d’èxit i satisfacció.

 

Leave a reply