TALLER DE FOTOGRAFIA PER A INSTAGRAM

TALLER DE FOTOGRAFIA PER A INSTAGRAM

Curs de formació de 15 hores. Dilluns o dijous des del 19 d’abril fins al 17 de juny de 18:00 h a 19:30 h. Dirigit a joves d’entre 14-18 anys.

Les xarxes socials i Instagram s’han convertit en l’aparador virtual en què pots dinar-li un valor afegit al teu projecte. Aquest curs ensenyarà tots els trucs per mostrar-lo a Instagram només amb el mòbil. Aprendràs a comunicar els seus valors, creant estil fotogràfic personal per al teu projecte, a crear fotos per Instagram de manera més bona i atractiva. Mitjançant aquest curs, coneixeràs formats, variacions d’elements i noves formes de contingut particulars d’aquesta plataforma social. Analitzarem també la seua estètica, tendències en edició i temàtiques, aconseguint millorar el rendiment dels teus posts i stories. En qualsevol ocasió pot haver-hi una bona foto i el mòbil ens permet capturar a l’instant. Per poder fer-ho, descobriràs com cuidar tant l’aspecte creatiu de les fotografies com la tècnica, utilitzant exclusivament les eines que brinda el smartphone, editant les imatges com un gran instagrammer.

Clica ací per a inscriure’t

Leave a reply