ALÇAMENT DE LA RESTRICCIÓ D’ACTIVITATS EDUCATIVES I ALGUNS SERVEIS PÚBLICS

ALÇAMENT DE LA RESTRICCIÓ D'ACTIVITATS EDUCATIVES I ALGUNS SERVEIS PÚBLICS

Les dades referents a casos positius actius per COVID19 estan millorant estes 3 últimes setmanes al poble. El 6 de gener es van prendre mesures més restrictives tant a nivell autonòmic com local i per este motiu es va a decretar el tancament de totes les instal·lacions municipals així com la suspensió de les activitats que en ells es realitzaven.

Avui s’alcen algunes restriccions, exclusivament les corresponents a activitats educatives i alguns serveis públics de les instal·lacions municipals que a continuació es detallen:

– Mercat Tradicional de Dissabtes.

– Poliesportiu Municipal.

– Casa de Música de La Rapa.

– Biblioteca Municipal.

– Edifici Multifuncional.

– Cementeri Municipal.

Tot i que l’evolució és favorable, preguem a la població i als establiments i els comerços que extremeu les precaucions per tal d’evitar el contagi, complint de manera estricta les mesures sanitàries i de seguretat decretades en vigor. És responsabilitat de tot el veïnat complir amb totes les recomanacions i obligacions establertes per les autoritats sanitàries, per reduir la incidència de la COVID-19 al nostre poble.

Cuida’t, cuidem-nos!!

Pots tindre tota informació referent a la COVID19 actualitzada clicant ací.

Pots baixar-te la resolució.

Artxiu:

Leave a reply