SORTEIG DE LA CAMPANYA DE COMPRES PER BORRIOL 2020

SORTEIG DE LA CAMPANYA DE COMPRES PER BORRIOL 2020

Ja tenim els números premiats de la campaya de comerç nadalenca d’enguany. Els premis es faran efectius amb vals que hauran de ser utilitzats només en els comerços adherits al concurs i hauran de ser retirats al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament en el termini dels 15 dies hàbils següents a la publicació del resultat del sorteig. La data límit per al bescanvi dels premis en els comerços participants, serà el dia 30 de març de 2021, i així mateix la data límit per al lliurament dels tiquets juntament amb la factura de compra per part dels comerços participants serà el dia 8 d’abril de 2021.Ja tenim els números premiats de la campaña de comerç nadalenca d’enguany. Els premis es faran efectius amb vals que hauran de ser utilitzats només en els comerços adherits al concurs i hauran de ser retirats al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament en el termini dels 15 dies hàbils següents a la publicació del resultat del sorteig. La data límit per al bescanvi dels premis en els comerços participants, serà el dia 30 de març de 2021, i així mateix la data límit per al lliurament dels tiquets juntament amb la factura de compra per part dels comerços participants serà el dia 8 d’abril de 2021.

Leave a reply