SERVEIS DE WHATSAPP I TELEGRAM

SERVEIS DE WHATSAPP I TELEGRAM

Vols rebre els bans, avisos i més informació de primera mà de l’Ajuntament de Borriol? L’Ajuntament de Borriol disposa dels serveis de missatgeria instàntania Whatsapp i Telegram. Mitjançant estes aplicacions podràs estar al corrent dels bans diaris, notícies i actes, emergències, incidències i comunicacions urgents.

Per a donar-te d’alta al servei Whatsapp només has d’afegir el número 673 696 293 a la llista de contactes i enviar un whatsapp amb el text ALTA#elteunúmerodemòbil.

Per a donar-te d’alta en Telegram has d’accedir mitjançant l’enllaç següent: https://t.me/ajuntamentdeborriol Es tracta de serveis unidireccionals, és a dir, l’Ajuntament emetrà els missatges i l’usuari final actuarà com a receptor. La intenció de l’Ajuntament és que l’usuari final dispose d’una informació directa i instantània.

Per a poder comunicar-se amb l’Ajuntament de manera informal disposes del correu electrònic notificaciones@borriol.es o el telèfon 964 321 461. Per a fer-ho de manera formal disposes dels procediments legalment establerts com per exemple la seu electrònica: https://borriol.sedelectronica.es/info.0

Et recordem que disposem del servei de la Policia Local durant 24 hores els 365 dies de l’any. El telèfon de contacte és el 630 507 316.

Clicant ací podràs vore totes les xarxes socials d’este Ajuntament.

Leave a reply