SUBVENCIÓ PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DEL CENTRE DE DIA

SUBVENCIÓ PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DEL CENTRE DE DIA

Tanquem l’any amb una gran notícia per al nostre poble: la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Incluisives ens ha concedit una subvenció de 28.000 € per a la redacció del projecte de l’Espai d’Envelliment Actiu i Saludable (ESEAS) de Borriol.

Aquest seria el primer pas per a obtenir el futur Centre de Dia a la nostra localitat.

La necessitat urgent d’aquest recurs assistencial serà clau per al futur immediat i el benestar dels nostres majors. És fonamental mantindre la qualitat de vida amb la millor atenció i benestar en aquesta etapa de la vida, garantint la inclusió social i promovent alhora la participació d’aquest sector de la població.

Amb aquest projecte, és intenció de l’equip de govern desenvolupar el servei d’acolliment diürn que complementarà l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb la finalitat d’afavorir la recuperació de l’autonomia personal i social de les persones grans dependents.

Baixa’t la publicació al DOGV.

Leave a reply