Es presenta el mapa cartogràfic del terme de Borriol

Es presenta el mapa cartogràfic del terme de Borriol

L’Ajuntament de Borriol, a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló, ha editat el mapa cartogràfic del terme municipal de Borriol 1:15.000, un recurs toponímic de primer ordre on es recullen milers de noms d’indrets de tot tipus: sénies, masos, barrancs, camins, vestigis patrimonials, aljubs, pous, carrers, sendes, entre molts altres.

En la tasca de recerca han participat desenes de borriolencs i de borriolenques que, gràcies a la seua sapiència popular sobre el nostre terme, han permès plasmar per a la història de les noves generacions, aquesta joia patrimonial documental.

A causa de les circumstàncies especials de la COVID-19 s’ajorna la presentació oficial del mateix fins que la situació ho permeta. No obstant, en breu, el mapa es posarà a disposició de la ciutadania des de l’Oficina de Turisme, situada al carrer Major, número 1.