CONTRACTACIÓ DE 3 PERSONES AMB LA SUBVENCIÓ ECOVID DE LABORA

CONTRACTACIÓ DE 3 PERSONES AMB LA SUBVENCIÓ ECOVID DE LABORA

Gràcies a la subvenció concedida pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball l’Ajuntament ha incorporat a 3 nous operaris a la seua Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Es tracta del programa ECOVID 2020 dirigit a la contractació de persones d’almenys 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la COVID-19 i per tant inscrites al LABORA amb data 14 de març d’enguany.

S’han contractat dos peons que reforçaran els treballs exteriors i una netejadora que reforçarà la desinfecció d’edificis municipals. Els contractaces seran de 6 mesos amb la jornada completa i finançats al 100 % pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Tot el procediment es pot consultar al Portal de Transparència corporatiu.

Leave a reply