PRESENTACIÓ DEL MAPA DE COMERÇOS DE BORRIOL

PRESENTACIÓ DEL MAPA DE COMERÇOS DE BORRIOL

Us anunciem la presentació del Mapa de Comerços de Borriol, elaborat des de la regidoria de Comerç. L’acte tindrà lloc el pròxim divendres, 16 d’octubre, a les 20:00 hores, a la plaça de la Font.

Aquest mapa és el resultat d’un laboriós treball de recerca i d’actualització de tots els comerços i autònoms que tenen domicili social al nostre terme municipal. La intenció és disposar d’una base de dades que anualment s’anirà adaptant a la situació real de cada negoci i poder així difondre activitats i informació institucional entre tota la xarxa comercial local. Així mateix, junt al mapa, es presentarà l’edició dels tríptics de comerços per difondre tant des de l’Oficina Turística com des dels establiments.

Leave a reply