COMUNICAT OFICIAL 14/AGOST COVID19

COMUNICAT OFICIAL 14/AGOST COVID19

🔴 COMUNICAT OFICIAL
Després de la reunió mantinguda amb l’equip del Centre de Salut de Borriol i en la línia de les mesures preventives preses per este Ajuntament, se suspén el mercat tradicional dels dissabtes fins a nova ordre.
A més a més, es recomana que durant el cap de setmana i els pròxims dies s’eviten les reunions socials i que les persones majors i els grups de risc només isquen de casa per al que siga imprescindible.
Recordem que l’ús de la mascareta és obligatori i que cal mantindre la distància de seguretat. Així mateix insistim en la importància de rentar-se les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic freqüentment.
És molt important que les persones que han estat en contacte directe amb un cas positiu de #COVID19, aquelles que estan pendents de fer-se la prova PCR o esperant els resultats es queden a casa i seguisquen les instruccions indicades pel personal sanitari, encara que no tinguen símptomes.
És responsabilitat de tot el veïnat complir amb totes les recomanacions i obligacions establertes per les autoritats sanitàries, per tal d’evitar que el virus s’estenga pel nostre poble.

Leave a reply