BORRIOL CONTRACTA DOS TREBALLADORS AMB EL PLA D’OCUPACIÓ 2020

BORRIOL CONTRACTA DOS TREBALLADORS AMB EL PLA D’OCUPACIÓ 2020

L’Ajuntament de Borriol ha posat en marxa, des d’avui, el Pla d’Ocupació 2020 de la Diputació Provincial de Castelló amb la contractació de dos peons de comeses múltiples durant 3 mesos. Des del consistori es vol agrair la implementació d’aquest Pla d’Ocupació que serveix per reactivar l’economia local amb creació d’ocupació i “per comptar amb més mans per treballar per Borriol”, explica Hèctor Ramos, alcalde del municipi.

Les ajudes del Pla es destinaran al finançament dels costos salarials, inclosa la Seguretat Social, de les persones desocupades que han estat contractades i que figuraven com a desocupades al LABORA. Per a la selecció dels treballadors, l’Ajuntament va presentar oferta d’ocupació al centre LABORA on es va efectuar una preselecció de 12 candidats. El consistori va fer la selecció dels dos peons en base als criteris establerts per les bases publicades al BOP 50 de 25 d’abril de 2020.

Leave a reply