EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE BORRIOL APROVA LA COMPRA DEL VEHICLE PER A LES BRIGADES MUNICIPALS

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE BORRIOL APROVA LA COMPRA DEL VEHICLE PER A LES BRIGADES MUNICIPALS

La modificació de crèdit es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de Govern i les abstencions del PP i C’s

El Ple de l’Ajuntament de Borriol, celebrat la vesprada d’ahir, 25 de juny, va aprovar la modificació de crèdit per iniciar el procès de compra d’un vehicle per a la brigada municipal.

La modificació de crèdit per tal d’efectuar la compra es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i amb l’abstenció dels tres edils del Partit Popular i el regidor de Ciudadanos, després de les negociacions entre els partits arran la desaprovació al ple anterior del consistori. Una negociació que també ha inclòs incrementar en un 100% la dotació econòmica prevista per a l’ajuda a autònoms i PIMES.

Des de l’Ajuntament s’agraeix l’acord per la predisposició i l’enteniment que s’ha arribat i se celebra l’inici del procés que suposarà “un benefici per a tot el poble de Borriol”. En les properes setmanes s’iniciarà el procés de licitació per a la compra del vehicle.

Leave a reply