FINALITZADA LA REPARACIÓ DEL MUR DEL CARRER CALVARI

FINALITZADA LA REPARACIÓ DEL MUR DEL CARRER CALVARI

S’ha aprovat el projecte per ampliar i acabar el carrer

 

Les àrees d’Urbanisme i Serveis Públics de l’Ajuntament de Borriol, encapçalades per Priscila Pauner i  Cristià Linares, respectivament, han finalitzat les obres de reparació del mur ubicat al Carrer Calvari.

 

El mur, reparat durant aquesta setmana, va caure a conseqüència de les fortes pluges que ens va portar el temporal Glòria i que va generar desperfectes en nombroses localitats, inclosa la de Borriol.

 

La regidora Pauner celebra la rapidesa amb la qual l’empresa local Construccions Falomir ha dut a terme aquesta reparació. A més a més, explica: “Ja tenim aprovat el projecte per tal d’ampliar i acabar el carrer Calvari i en breu es publicarà la contractació de les obres”.

Leave a reply