MEDI AMBIENT ARREGLA EL CAMÍ VELL

MEDI AMBIENT ARREGLA EL CAMÍ VELL

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Rubén Llorens, ha procedit a arreglar i asfaltar els clots i desperfectes arreu del camí Vell, des del tram del pont de Cominells fins a la Vall. Aquest procés ha permés donar una solució als problemes relacionats amb forats i desperfectes del camí.

 

Llorens agraeix el treball de les brigades municipals i defensa que aquesta acció era fonamental perquè es tracta d’un tram molt rellevant en el terme municipal. De fet, explica: “Aquesta és una de les artèries principals del terme municipal i una de les vies verdes històriques més importants, que coincideix amb l’històric tram de la Via Augusta, i dóna accés a nombroses finques rústiques i masets del Quarto de Dalt”

Leave a reply