BORRIOL DESINFECTA EL NUCLI URBÀ CONTRA LES PANDEROLES

BORRIOL DESINFECTA EL NUCLI URBÀ CONTRA LES PANDEROLES

La regidoria de Serveis Públics, encapçalada per Cristian Linares, ha reactivat la campanya de tractament contra les panderoles americanes. S’havien detectat plagues en algunes zones del terme. Així doncs, s’ha procedit al tractament contra aquestes al clavegueram d’algunes zones en què s’havien detectat plagues recentment. “En especial als carrers del nucli urbà i particularment a la zona de Poble Nou”, explica el regidor de l’àrea.

A més a més, s’han netejat i desinfectat totes les boteres del poble i altres focus del terme municipal per actuar contra l’aparició dels mosquits. Cal remarcar la campanya contra els mosquits que s’està duent a terme a les urbanitzacions del municipi ubicades a la carretera l’Alcora. “És especialment important fer-ho ara, els primers dies de calor”, matisa.

Leave a reply