SERVEIS PÚBLICS ASFALTA EL CAMÍ DE LA SERRA

SERVEIS PÚBLICS ASFALTA EL CAMÍ DE LA SERRA

La regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Borriol ha procedit a l’asfaltat del Camí de la Serra des del tram de la Pedra i el Mas de Tàfol fins al Maset de Colauet. Aquest procés ha permés donar una solució als problemes relacionats amb forats i desperfectes del camí.

El regidor de l’àrea, Cristian Linares, agraeix el treball de les brigades municipals i recalca la importància de “seguir treballant per millorar els camins del nostre terme”. Linares també ha remarcat que al llarg de la setmana vinent es procedirà a la reparació dels clots de la meitat sud del camí. “Aquest tram és realment important perquè molts veïns i veïnes tenen finques i amb aquest asfaltat tindran millors accessos a les mateixes”, celebra.

Leave a reply