La regidoria d’Esports de Borriol renova la xarxa de protecció del camp de futbol

La regidoria d’Esports de Borriol renova la xarxa de protecció del camp de futbol

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriol, encapçalada per Priscila Pauner, ha renovat les xarxes de protecció del camp de futbol municipal. Aquestes xarxes de protecció separen el camp de futbol de l’autovia i impedeixen que les pilotes puguen arribar a aquesta.

 

Pauner ha assenyalat que “aquestes xarxes estaven en molt mal estat i podia ser molt perillós el fet que un baló caiguera a l’autovia, la qual està just darrere del camp”. D’aquesta forma, aquesta actuació evita que es puga produir cap accident.

 

Des de l’àrea d’Esports es celebra que d’ara endavant els veïns i veïnes de Borriol jugadors de futbol puguen gaudir de l’esport sense por perquè cap pilota arribe a fer mal a ningú. “Ara tots els usuaris del camp podran jugar amb tranquil·litat i gaudir del seu esport” conclou la regidora.

Leave a reply