SUSPENSIÓ DE LES FESTES DE SANT VICENT

SUSPENSIÓ DE LES FESTES DE SANT VICENT

A conseqüència de la publicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es va declarar l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, en el que s’establia un període de 15 dies naturals de l’Estat d’Alarma i que el president del govern estatal, Pedro Sánchez, ja va anunciar el passat 22 de març que anava a estendre’l 15 dies més ens hem vist obligats a suspendre les Festes de Sant Vicent d’enguany programades per als dies 17, 18, 19 i 20 d’abril.

Considerant la cojuntura tots els partits polítics que conformen este Ajuntament han arribat al consens per a prendre esta decisió atenent la previsió de noves pròrrogues de no millorar la situació actual i pensant que la salut de les persones és el més valuós i fonamental que es pot tindre no ha quedat altre remei.

Agraïm a tot el veïnat la seua responsabilitat i que continue confinat a l’espera que la situació vaja millorant dia a dia.

Clica ací per vore el decret de suspensió publicat en el Tauler d’Anuncis.

Leave a reply