BATUDES DE PORC SENGLAR PER A L’11, 12 I 15 DE GENER

BATUDES DE PORC SENGLAR PER A L'11, 12 I 15 DE GENER

Batudes porc senglar per als pròxims dies:

Dissabte 11 de gener:

Tossal Roig.

Advertència de perill en camí de Raca des del Tossalet de l’Assut al Racó de Llando, camí del Rojalet, senda de la Gamella, camí de la Costera, senda del Rojalet pel Mitjà d’Antonieta, camí de la Mola fins el Coll de Serret  i senda del Racó de Llando al Coll de Serret pel Racó del Xufero.

Diumenge 12 de gener:

Reptura, Mas de Jaume, Bocavert i Solsides.

Advertència de perill en senda de la Reptura a la Penya, senda de Crussanto a les Solsides, senda de la Reptura al Mas de Jaume pel Racó de Perol, senda del Mas de Jaume al Bocavert per la Solsida de Reig, camí del Bocavert, camí de les Solsides i senda del Bocavert a Crussanto.  

Dimecres 15 de gener:

La Mola, Roca Blanca i Coll del Morico (Parc Natural del Desert de les Palmes).

Advertència de perill en senda del Collao al Coll de Benissalema, senda de la Roca la Dama, camí del Pou de Barbereta, senda del Coll del Morico des del Mitjà de Tam Tam, senda del Coll del Morico des del Mas de Chiva de Benicàssim i senda del Coll del Morico des de la Teuleria de la Pobla Tornesa.

Leave a reply