BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 30 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 30 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE

Batudes porc senglar per al cap de setmana

Dissabte 30 de novembre:

Cominells, Pererola, Clot de Perdiu i Fontanar.

Advertència de perill en senda del Fontanar des de Cominells, senda del Fontanar des de les Mines i pel Cingle de la Portolessa, senda de la Pererola, senda del Pouet de Mànquel, senda de la Roca la Dama des del Revolcador, camí de la Serra des del Badall de Bruixa i fins el Corral de Blai, camí de la Pererola i camí del Clot de Perdiu.

Diumenge 1 de desembre:

Monegro i Fortunyo.

Advertència de perill en camí del Corral de l’Estanquer, camí de la Font de Carrasco, senda de la Costera de les Mallades des del Racó de Llando, camí del Mas del Llandero, camí del Coll del Fortunyo des del Barranc de les Ermites i camí i senda de Monegro per Sant Joan de Moró.

Leave a reply