25/NOVEMBRE: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

25/NOVEMBRE: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
Avui dilluns 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.
Desgraciadament la violència de gènere és una de les violacions dels drets humans més esteses. Este dia va ser declarat per les Nacions Unides amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat d’este problema que cada dia es cobra a nombroses víctimes. Amb el que portem d’any ja són 51 les dones que han sigut assassinades i 1.027 des del 2003 (any que van començar a comptabilitzar-se). Ni podem passar per alt ni ignorar esta lacra que a dia d’avui continua estant tan vigent. Des de l’Ajuntament de Borriol fem una crida per tal d’eradicar-la!!
Consulteu els actes que hem preparat avui a partir de les 16:30 h a la plaça de La Font.
Leave a reply