I MOSTRA DE LES OLIVES TRENCADES I DE LA GARROFA

I MOSTRA DE LES OLIVES TRENCADES I DE LA GARROFA

La regidoria de Medi Ambient i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriol organitzaran el cap de setmana del 25 al 27 d’octubre la I Mostra de les Olives Trencades i de la Garrofa, en la qual participaran 17 comerços de la localitat. Durant el cap de setmana es podran degustar gratuïtament olives trencades de Borriol als bars, cafeteries i pubs de la localitat. Per la seua banda, els 4 forns del poble oferiran una mostra gratuïta de rebosteria elaborada amb xocolate de garrofa tant el divendres com el dissabte, per tal que la ciutadania conega i valore els productes agraris propis amb una llarga tradició històrica borriolenca. El matí del dissabte també comptarem amb dos xarrades sobre l’oliva d’Eugeni Llorens i Begonya Vicedo, doctors de l’UJI.

Leave a reply