BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 28 I 29 DE SETEMBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 28 I 29 DE SETEMBRE

Batudes porc senglar per a este cap de setmana.

Dissabte 28 de setembre:

La Mola.

Advertència de perill en senda del Racó de Llando a la Mola, camí de la Mola des del Coll de Serret pel mitjà del Pulit fins la Teuleria de la Pobla Tornesa, camí de la Mola per l’aigüera de Jaumetó, senda del Collado a la Mola, senda del Coll de Benisalema i camí de la Mola pel mitjà de Tam Tam.

Diumenge 29 de setembre:

Barranc Fondo, Codina i la Flora.

Advertència de perill en camí de la Serra des del badall de Bruixa fins el mas de Tàfol, camí del mas de la Flora, camí de la Flora a Sant Martí, camí de la Penya, senda de la Reptura a la Penya pel barranc de la Caldera, senda de la font de Codina a Sant Martí, camí de la Reptura i camí de Codina.

Leave a reply