BATUDES PORC SENGLAR 7 I 8 DE SETEMBRE

BATUDES PORC SENGLAR 7 I 8 DE SETEMBRE

Dissabte 7 de setembre

Tossal Roig.

Advertència de perill en camí de Raca, senda del Racó de Llando al Coll de Serret pel Racó del Xufero, camí del Rojalet, senda de la Gamella, senda del Rojalet pel Mitjà d’Antonieta, camí de la Mola fins el Coll de Serret, camí de la Costera i senda de la Costera a la Gamella.

Diumenge 8 de setembre:

Barranc de Porcs, Sargar i Raca.

Advertència de perill en senda de les Forques al Racó de Mes per la Cova Foradada, camí del Barranc de Porcs, camí de la Llobera, camí de la Sima, senda de la Sima al Coll del Mancebo, senda del Barranc de Porcs al Racó de Miralles pel Cau Roig, sendes del Sargar, camí de Raca fins el Camí del coll del Mancebo, camí del Racó de Miralles i camí del Cingle de Fermín.

Leave a reply