VISITA GUIADA A L’ESGLÉSIA DE SANT BARTOMEU

VISITA GUIADA A L'ESGLÉSIA DE SANT BARTOMEU

Dissabte 20 d’abril a les 10:30h amb motiu de les vacances de setmana Santa i Pasqua, hem organitzat des de la Tourist Info de Borriol una visita guiada a l’església de Sant Bartomeu. Construïda al segle XVI sobre l’emplaçament de la primitiva església del segle XIII, l’església de Sant Bartomeu és l’edifici monumental més important del nucli urbà de Borriol, destacant les pintures murals del sostre, que reprodueixen alguns passatges de la vida del sant. També cal destacar el seu campanar (del segle XVII) i la capella de la comunió (del segle XVIII). El Lloc d’eixida serà la Tourist Info de Borriol/MUHBO Carrer Major, 1.

Les inscripcions es realitzaran per correu a borriol@touristinfo.net o per telèfon al 607 48 96 31, fins completar el grup a la Tourist Info.

Leave a reply