VISITA A LA JOQUERA

VISITA A LA JOQUERA

Per la seua localització estratègica, Borriol, des de la prehistòria, va ser escollit com a lloc d’hàbitat per les diverses comunitats humanes, la qual cosa explica els abundants jaciments arqueològics que hi ha disseminats per tot el terme.

Per al pròxim dissabte 13 d’abril a partir de les 10:00h el Museu de la Valltorta ha organitzat una visita pilot a l’abric de la Joquera. El recorregut s’iniciarà a la planta baixa del MUHBO (Museu d’història de Borriol) on es troba l’exposició permanent de prehistòria i arqueologia. Després es portarà a terme una ruta senderista d’aproximadament 2,5 Km fins a l’abric, on podreu gaudir d’una una bona mostra de l’Art Llevantí del neolític així com també les impressionants vistes del Barranc de l’Albaroc. El punt d’eixida serà la Tourist Info de Borriol/MUHBO i les inscripcions estan obertes fins completar el grup.

La duració de la visita serà de 2h 30min (dificultat mitja – es recomana calçat de muntanya).

Les inscripcions es realitzaran per correu a borriol@touristinfo.net o per telefon al 607 48 96 31.

Leave a reply