TOT PREPARAT PER LES MARXES A PEU

TOT PREPARAT PER LES MARXES A PEU

El Club Muntanyer La Pedrera ja ho té tot preparat perquè este diumenge 17 de març es realitzen la XXI edició de la Marxa a Peu i la VIII de la No Competitiva. En total seran més de 750 participants els que recorreran els senders elegits del terme municipal. A més cal recordar que la Marxa a Peu serà la primera prova puntuable de la Lliga Castelló Nord. Els dorsals es podran arreplegar a la plaça de La Font a partir de les 06:30 h.

A tindre en compte que a l’eixida serà a les 08:00 h i que tant dissabte com diumenge hi hauran molts carrers afectats per prohibicions d’estacionament i talls de via temporals. Consulta tots els bans col·locats en els senyals mòbils i davant qualsevol dubte podeu cridar al telèfon de la Policia Local i informar-vos (630 507 316).

Gràcies per la vostra col·laboració!!

Més informació clicant ací.

Leave a reply