L’AJUNTAMENT APROVA L’ESBORRANY DEL PLA D’IGUALTAT

L’AJUNTAMENT APROVA L'ESBORRANY DEL PLA D’IGUALTAT

En el ple celebrat el passat 26 de febrer es va aprovar per unanimitat l’esborrany del Pla d’Igualtat del consistori. El text va rebre el suport de la totalitat de la Corporació i té com a objectiu central ser un referent de bones pràctiques per a arribar a l’equitat entre homes i dones.

El document ha sigut elaborat per la psicòloga del departament de Serveis Socials i està obert a millores que puguen arribar per part dels diferents agents una vegada posat en marxa. María José Pallarés, regidora d’Igualtat, afirma que «la igualtat entre homes i dones significa la possibilitat que per igual, dones i hòmens, desenrotllem les nostres capacitats personals, tant en l’àmbit públic com en el privat, de prendre decisions sense les limitacions imposades pels rols tradicionals assignats en funció del sexe». Des de l’Ajuntament es destaca que es tracta d’una fita històrica ja que és la primera vegada en la història que este Consistori disposa d’un document d’estes característiques.

Leave a reply