EIXIDA DE LA TERCERA ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA

EIXIDA DE LA TERCERA ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA

El pròxim divendres 22 de febrer Borriol gaudirà de la III Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana de Dones ja que serà l’eixida de la tercera etapa, que tindrà l’arribada a Vila-real. L’hora prevista serà les 13:30 h però abans es podrà vore tot el desplegament i a les esportistes a la zona de Poble Nou.

Del 21 al 24 de febrer es disputarà la tercera edició d’esta Volta organitzada pel Club Ciclista Escapada i inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional. Participaran un total de 26 equips sumant 176 ciclistes de diversos països.

Més informació sobre la III Volta a la Comunitat Valenciana clicant ací.

Baixa’t el dossier informatiu de la prova.

Leave a reply