IV EDICIÓ DE MOVE UP! EMPRÉN AMB ÈXIT

IV EDICIÓ DE MOVE UP! EMPRÉN AMB ÈXIT

Ja està oberta la convocatòria per a accedir a MOVE UP! Emprén amb èxit.

La Diputació de Castelló i el CEEI convoquen la quarta edició d’este programa que consistix en recolzar als emprenedors i a les empreses joves de la nostra província mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i desenvolupament de noves idees de negoci així com l’impuls a empreses que ja estan en marxa.

El programa està dirigit a persones que tinguen una idea de negoci o projecte empresarial i la decisió per a poder dur-lo a terme dins d’un ecosistema d’emprenedors i a empreses que es troben començant (màxim de 24 mesos en el mercat) que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

El termini per a presentar les sol·licituds ja està obert i finalitzarà l’1 de març. Per a poder participar has de presentar la sol·licitud amb la documentació exigida a la Diputació de Castelló (clica ací enllaç per saber com).

Baixa’t les bases publicades al BOP.

Més informació clicant ací.

Artxiu:

Leave a reply