PROGRAMA JOVE OPORTUNITAT 2019

PROGRAMA JOVE OPORTUNITAT 2019

Ja està obert el programa Jove Oportunitat – JOOP. Es tracta d’un programa dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) l’objecte del qual és la realització d‘accions de motivació i orientació per a jóvens entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

Si tens entre 16 i 21 anys i no estàs estudiant, vine i apunta’t al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament a una de les 15 places que oferim a Borriol d’este programa per a fer activitats i eixides.

El programa compta amb el finançament del Fons Social Europeu, que, amb l’Estratègia Europea 2020, ha fixat com a meta la reducció de l’Abandonament Educatiu Precoç, un problema amb enorme incidència a la Comunitat Valenciana, on els nivells són superiors a la taxa mitjana estatal i dels més alts de Europa.

Més informació clicant ací.

Leave a reply