BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 9 I 10 DE FEBRER

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 9 I 10 DE FEBRER

Dissabte 9 de febrer:
Botalària, Cotico i Purri.
Advertència de perill en senda del Castell des del camí de la Botalària pels Centineles, senda de Purri des de la Font de la Botalària, camí de les Javaloies des del Rabosero, senda de Purri des del Barranc de les Ermites, camí de Cotico des del Corral de Blai i senda del Pou del Portugués des de la Serra.

Diumenge 10 de febrer:
Cominells, Fontanar i Pererola.
Advertència de perill en senda del Fontanar des del camí de Cominells, senda de la Roca de la Dama pel Revolcador, senda del Pouet de Mànquel, senda de la Pererola, camí de la Serra des del Badall de Bruixa fins el Corral de Blai, camí de la Pererola i camí del Clot de Perdiu.

Amb aquestes dues batudes finalitza la temporada de caça en totes les seves modalitats.

Leave a reply