PARTICIPACIÓ EN L’AGENDA CULTURAL DEL SEGON TRIMESTRE DEL 2019

PARTICIPACIÓ EN L'AGENDA CULTURAL DEL SEGON TRIMESTRE DEL 2019

Si voleu participar en l’elaboració de l’Agenda Cultural i Esportiva del segon trimestre d’enguany vos recordem que el dia 15 de febrer de 2019 finalitza el termini per fer-nos arribar les vostres propostes d’activitats per a ser publicades.

Podeu utilitzar este formulari: https://goo.gl/forms/G5eEDgciLYQJDIZ23

En cas d’haver-nos-les enviat amb anterioritat se vos haurà notificat amb una còpia de les respostes introduïdes al formulari. Un cop rebudes totes, les revisarem i vos notificarem només en cas d’haver alguna incidència.

Agraïm de nou el vostre esforç.

Si teniu cap dubte al respecte podeu enviar un correu electrònic a la regidora de Cultura, Tere Andreu (teresa.andreu@borriol.es), o a la dinamitzadora cultural, Lluïsa Ros (lluisa.ros@borriol.es / ace.borriol@gmail.com).

Leave a reply