BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 2 I 3 DE FEBRER

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 2 I 3 DE FEBRER

Batudes de porc senglar per al cap de setmana organitzades pel Club de Caça La Muntanya.

 

Dissabte, 2 de febrer:
Codina i Sant Martí.
Advertència de perill al camí de la Reptura, senda de la Reptura al mas de la Penya pel Barranc de la Caldera, camí de Codina, senda de la Font de Codina a la Font de Sant Martí, senda del Barranc Fondo a Codina per l’aljub de Mataví, camí de la Flora a Sant Martí i camí de la Penya.

Diumenge, 3 de febrer:
Tossal Roig.
Advertència de perill en camí de Raca, senda del Racó de Llando a la Mola, senda del Rojalet pel Mitjà d’Antonieta, camí del Rojalet, senda de la Gamella, camí de la Costera, camí de la Mola fins el Coll de Serret i senda del Coll de Serret al Racó de Llando pel Racó del Xufero.

Leave a reply