BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 26 I 27 DE GENER

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 26 I 27 DE GENER

Batudes de porc senglar per a este cap de setmana.

 

Dissabte, 26 de gener:
Collado i Gralles.
Advertència de perill en camí del Coll del Mancebo, senda de les Gralles des del Coll del Mancebo, senda de les Gralles des del camí de Raca per la Solsida Bibiana, camí del Collado, senda del Coll de Benissalema i senda del Collado a la Font de la Salut.

Diumenge, 27 de gener:
Sant Martí i la Penya.
Advertència de perill en senda de la Penya des de la Reptura pel Barranc de la Caldera, senda de la font de Codina a la font de Sant Martí, camí de la Penya des de Sant Martí, senda de la Penya a Crussanto, senda de Sant Martí a Crussanto pel Racó del Xato i camí de Crussanto als Buscarrons.

Leave a reply